Je bekijkt nu Het juiste meubelbeslag in de slaapkamer

Het juiste meubelbeslag in de slaapkamer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bij het inrichten van je slaapkamer ligt de focus meestal op het creëren van een eenheid welke warmte en rust uitstraalt. Dit maakt je slaapkamer een fijne plek om uit te rusten.

Niet alleen het soort bed, warme kleuren en een mooi laminaat of tapijt op de grond maken deze eenheid. Zo kan ook het kiezen van een ander soort meubelbeslag eraan bijdragen om een oase van rust in de slaapkamer te creëren.

Meubelbeslag, de finishing touch

Zoals bij veel dingen is het ook in de slaapkamer juist de kleine dingen welke ervoor zorgt dat alles tot één geheel samenkomt. Dit is eenvoudig te bewerkstelligen met het aanpassen van je meubelbeslag.

Onder meubelbeslag vallen de grepen of meubelknoppen op de lades en kasten maar ook bijvoorbeeld een passende planken of glasdrager. Het uitkiezen van het juiste meubelbeslag is vanwege het grote aanbod een hele uitdaging.

Als tip raad ik je aan eens een kijkje te nemen bij de deurbeslaggigant. Deze webwinkel heeft een handige productenfilter waardoor je jouw zoektocht naar het juiste meubelbeslag binnen no-time kunt afronden!

Hoe stem je jouw meubelbeslag af op de rest van de slaapkamerinrichting?

De vraag die misschien bij je opkomt bij het lezen van dit artikel is “hoe kan ik nu het juiste meubelbeslag kiezen”. Dit is natuurlijk een logische vraag want hoe kan iets kleins als een meubelgreep of een plankendrager voor een finishing touch zorgen?

Het enige waar je op hoeft te letten is dat het meubelbeslag matched met de rest van de inrichting.
Dit kan je doen door dezelfde kleur te gebruiken maar ook door een vorm van één van de andere meubelstukken terug te laten komen in een plankendrager of meubelgreep.

Zo kan je wanneer je ronde of ovale nachtkastjes hebt een meubelknop of greep kiezen die dezelfde vorm heeft. Zo creëer je eenvoudig een eenheid door het toevoegen/aanpassen van een klein item in de slaapkamer.

Ook kan je ervoor kiezen om juist een tegenovergestelde vorm plankendrager of greep te kiezen maar juist op kleur uit te kiezen zodat deze bij bijvoorbeeld je bed of de kleur op de muren past.

Succes met het zoeken naar het juiste meubelbeslag!

Geef een antwoord